Helsingin muotiliikkeet

Helsingin muotiliikkeet tarjoavat jokaiselle jotakin. Olen itse innokas shoppailija. Tykkään kierrellä kauppoja, ja hyvin usein matkaan tarttuu aina jotakin kivaa. Yhdistelen mielelläni sekä luksusta että edullisempia tuotteita. Olen koonnut alla olevaan listaan omat suosikki Helsingin muotiliikkeet, joista itse mielelläni ostan vaatteita ja asusteita. Näiden lisäksi kierrän mielleläni monia muita ihania kauppoja, mutta vain osa mahtui tällä kertaa listalleni. Helsinki on kuitenkin pullollaan ihastuttavia putiikkeja, ja mahtavia kirpputoreja, joista voit tehdä upeita löytöjä. Helsingin muotiliikkeet ovat yleensä melko hyvin ja helposti kulkuyhteyksien varrella, joten kiertely niissä onnistuu ihan jalkaisin tai vaikka raitiovaunulla. Tässä siis muutama hyvä muotiliike:

1. Stockmann, Aleksanterinkatu 52. Stockmannilta löytyy ihan, mitä tahansa. Niin luksusta kuin edullisempiakin vaatteita. Stockmannin tunnelma on myös ihana. Ostan täältä melkein aina jotakin. Ja Hullut Päivät ovat suosikkejani!

2. Boutique Kaarina K, Kasarmikatu 25. Laadukkaat tuotteet. Ja kalliit. Mutta laadustahan kannattaa maksaa. Täältä olen löytänyt monia asusteita.

3. Férrer, Korkeavuorenkatu 11. Ostan täältä mielelläni bilemekot. Kauniita ja naisellisia vaatteita, jotka korostavat parhaita puoliasi. Suosittelen!

4. Nina’s, Bulevardi 13. Tänne on aina ihana mennä. Mukava ja rento tunnelma. Laadukas valikoima, josta löytyy aina jotakin. Ja ne kengät! Niin ihania!

5. Tommy Hilfiger, Mikonkatu 3. Minä vain rakastan Hilfigerin vaatteita. Ne ovat ajattoman tyylikkäitä, ja sopivat niin arkeen kuin työpukeutumiseenkin mainiosti. Hilfigerin farkut istuvat täydellisesti!

6. Mycoko, Fredrikinkatu 32. Täältä ostan yleensä Michael Korsia tai Hugo Bossia. Myös monia muita tunnettuja ja laadukkaita merkkejä.

7. Indiska, Mannerheimintie 20. Ihanaa intialaista tunnelmaa. Pidän kovasti värikkäistä kuoseista etenkin keväisin. Indiskasta olen ostanut monet tunikat ja värikkäät mekot.

8. Valkoinen Elefantti, Korkeavuorenkatu 3. Täällä on mukava käydä hypistelemässä kaikkia ihanuuksia. Vaatteet eivät ole ihan minun tyylisiäni, mutta kyllä täältä aina jotakin ihanaa löytyy. Esimerkiksi viime kesänä ostin täältä mekon kesähäin, joissa olin vieraana.

(Visited 365 times, 1 visits today)