Pientä pintaremonttia möksällä

Vihdoinkin kesäsäät ovat täällä! Olemme viettäneet aikaa mökillä nyt jo muutaman viikon. Meidän mökki on oikeammin 50-luvun rintamiestalo Jyväskylän seudulla. Tässä mökillä ollessa sitä aina miettii mitä täällä voisi parantaa tai remontoida. Ja riitähän sitä remontoitavaa tällaisessa vanhassa talossa!

Yksi asia mikä, mua täällä häiritsee on eteinen ja eteisen avohyllykkö ja rekki. Kaikki nuhjuiset mökkivaatteet, lippikset, pyöräilykypärät ja kalastustarvikkeet pelastusliiveineen ovat näkyvillä, kun käytössä on ihan perus, seinään kiinnitettävä hyllykkö.

eteisen hyllykkö

 

Olen suunnitellut, että jos naulakon eteen saisi liukuovet, tulisi eteisestä huomattavasti siistimmän näköinen. Kyllähän niihin oviin varmasti jonkinlaiset karmit tai kiinnitys tarvittaisiin myös, mutta ne voisivat olla jotain edullista levyä esimerkiksi. Isoin osa ja varmasti myös kallein, olisivat liukuovet.

Luulen, että suunnittelen tätä tulevaa kaappia vielä hetken ja sitten pyydän miestä hommiin. Meillä aina menee näin, että minä suunnittelen yhtä jos toistakin ja hän toteuttaa. Se toimii meillä hyvin ja mun mielestä olemme oikein hyvä tiimi kun toisella on ideat ja toisella toteuttamisen lahjat.

Millaisia kesäpuuhia te olette mökillä tai kotona keksineet? Olisi ihan huippua kuulla!

(Visited 32 times, 1 visits today)